Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

Onze goederenliften, onze prijs zal u verbazen!

Goederenlift enkele hefmast

Op zoek naar een ruimtebesparende en kostenefficiënte oplossing voor uw magazijn? 

Dan is een goederenlift kopen met één hefmast de ideale keuze. Deze liften zijn perfect voor kleinere ruimtes en bieden toch de betrouwbaarheid en efficiëntie die u nodig heeft. 

De goederenlift prijs is vaak aantrekkelijker bij modellen met één hefmast, waardoor u meer waar voor uw geld krijgt. Neem de stap naar een efficiënter magazijnbeheer en vraag vandaag nog een offerte aan!

Goederenlift type 2

Goederenlift dubbele hefmast naast elkaar

 Zoekt u een duurzame en efficiënte oplossing voor uw magazijn? 

Overweeg dan een goederenlift te kopen met twee hefmasten. Deze liften zijn niet alleen robuust maar ook veelzijdig, waardoor ze perfect passen in elke logistieke omgeving. 

De goederenlift prijs is een investering die zich snel terugbetaalt door verbeterde efficiëntie en veiligheid. Maak een geïnformeerde keuze voor uw bedrijf en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! 

Goederenlift type 3

Goederenliften met tegenover elkaar geplaatste hefmasten 

Zoekt u een lift die zowel krachtig als betrouwbaar is voor uw magazijn of productiefaciliteit? 

Een goederenlift kopen met twee of meer tegenovergestelde hefmasten is de oplossing voor u. Deze unieke opstelling garandeert uitzonderlijke stabiliteit en een hoge laadcapaciteit, waardoor het de ideale keuze is voor het hanteren van zware of omvangrijke goederen. 

De goederenlift prijs is een waardevolle investering in de efficiëntie en veiligheid van uw bedrijfsvoering. Neem de volgende stap in het optimaliseren van uw logistiek en vraag nu een offerte aan! 

Goederenlift in een schacht

Goederenlift in een schacht met deuren

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om goederen te verplaatsen binnen een bestaande schacht in uw gebouw? 

Een goederenlift kopen die compatibel is met schachten met deuren kan de oplossing zijn. Deze liften zijn ontworpen om naadloos te integreren in bestaande schachten en bieden het extra voordeel van deuren voor verhoogde veiligheid en efficiëntie. 

De goederenlift prijs is een waardevolle investering die de logistiek in uw gebouw aanzienlijk kan verbeteren. Optimaliseer uw bedrijfsvoering vandaag nog en vraag een offerte aan!

Goederenlift met personen begeleiding

Goederenlift geschikt voor personen

Zoekt u een veelzijdige oplossing voor het verplaatsen van zowel goederen als personen?

Overweeg dan om een goederenlift te kopen die ook geschikt is voor personenvervoer. Deze liften voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn uitgerust met extra voorzieningen zoals handrails en noodstopknoppen. 

De goederenlift prijs is een investering in veelzijdigheid en efficiëntie, waardoor u kosten bespaart op de lange termijn. Maak uw bedrijfslogistiek flexibeler en vraag vandaag nog een offerte aan voor deze multifunctionele liftoplossing!

Goederenlift horecalift/servicelift

Bent u actief in de horeca of dienstverlening en zoekt u een efficiënte manier om goederen en etenswaren te verplaatsen?

Een service- of horecalift kopen kan uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Deze liften zijn speciaal ontworpen voor snelle en veilige transport van bijvoorbeeld maaltijden, linnengoed of voorraden.

Hoewel de goederenlift prijs kan variëren, is het een investering die zorgt voor een soepelere en meer gestroomlijnde service. Verbeter uw klanttevredenheid en efficiëntie door vandaag nog een offerte aan te vragen!

Traplift voor goederen

Belangrijkste kenmerken van onze goederenlift.


 • Veiligheid en Betrouwbaarheid:Onze goederenlift is ontworpen met veiligheid als topprioriteit. De lift voldoet aan alle veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor het risico op ongevallen en letsel aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien is de betrouwbaarheid van de lift ongeëvenaard dankzij de robuuste constructie en het gebruik van hoogwaardige materialen. • Efficiëntie en Capaciteit:Efficiëntie is een ander kenmerk waarin de Hydro-Con vrachtlift uitblinkt. Met een royale laadcapaciteit en snelle operaties, verhoogt deze lift de efficiëntie van het verticaal transport in uw faciliteit aanzienlijk. • Eenvoudige Installatie en Onderhoud:De installatie van onze goederenlift is eenvoudig en vereist minimale bouwkundige aanpassingen. Bovendien is het onderhoud van de lift eenvoudig en kosteneffectief, waardoor de totale eigendomskosten laag blijven. • Modulair Ontwerp:Het modulaire ontwerp van goederenlift zorgt voor een eenvoudige aanpassing aan uw specifieke behoeften. Of u nu een kleinere lift nodig heeft voor lichtere ladingen of een grotere lift voor zwaardere goederen, er is een goederenlift die aan uw eisen voldoet.


Goederenlift voor afvalcontainers

Ontdek de perfecte oplossing voor verticaal transport met onze goederenliften: de HC200V, HC100V en HC125HVIP. 

Of u nu geconfronteerd wordt met een kleine trap, keldertoegang of steile, smalle trappen, onze liften zijn ontworpen om uw afvalbeheer efficiënter en veiliger te maken. 

De HC200V en HC100V bieden betrouwbare verticale liftoplossingen, terwijl de HC125HVIP met zijn kantelfunctie ideaal is voor uitdagende trappen. Allen zijn ze voorzien van een liftbeugel voor veilige en stabiele verplaatsing van containers. 

Investeer in een goederenlift van Excellent Liften en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van Deense engineering. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie! 

Fietsenlift

De Revolutionaire Fietslift van Excellent Liften: 

Een Nieuw Tijdperk van Stedelijke Mobiliteit"

In het huidige tijdperk waarin stedelijke gebieden steeds drukker worden, komt de noodzaak voor efficiënte en veilige fiets opslagoplossingen naar voren. 

Met de stijging van het fietsgebruik als een milieuvriendelijke en gezonde vervoersoptie, is het belangrijk om systemen te hebben die de stalling en het vervoer van fietsen vergemakkelijken. 

Een van zulke innovatieve oplossingen is de fietslift van Excellent Liften, die niet alleen het vervoer van fietsen naar hogere niveaus eenvoudiger maakt, maar ook de veiligheid en beveiliging van uw fiets waarborgt.

Optimaliseer Logistiek met de Excellent Liften Racklift: De ultieme goederenlift voor efficiënt Goederenvervoer.


In de dynamische wereld van vandaag zijn efficiënte logistieke oplossingen onmisbaar voor het succes van elk bedrijf. 

Of het nu gaat om het verplaatsen van goederen in een magazijn, een productiefaciliteit of een commercieel complex, de racklift voor vracht is ontworpen om het zware tillen voor u te doen. 

Deze op maat gemaakte goederenlift is een perfecte combinatie van robuustheid, functionaliteit en technologische innovatie, die de manier waarop u uw goederenvervoer beheert, zal transformeren.

 1. Op maat gemaakt voor uw behoeften:
  • Onze racklift is geen one-size-fits-all oplossing. Deze lift is volledig aanpasbaar aan uw specifieke behoeften, waardoor hij een ideale keuze is voor een breed scala aan toepassingen.
 2. Robuuste Constructie:
  • Met een stevig frame en hoogwaardige materialen is onze racklift gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Deze duurzame constructie zorgt voor een betrouwbare en veilige werking, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.
 3. Technologisch Geavanceerd:
  • Onze racklift is uitgerust met geavanceerde technologie die een soepele en efficiënte werking garandeert. Het gebruik van moderne technologieën verhoogt niet alleen de betrouwbaarheid, maar ook de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de lift.
 4. Ruimte-efficiëntie:
  • In omgevingen waar ruimte kostbaar is, maakt de compacte ontwerpoplossing van onze racklift het mogelijk om uw verticale ruimte optimaal te benutten zonder in te boeten aan functionaliteit.
 5. Veiligheid en Compliance:
  • Veiligheid is geen bijzaak bij onze racklift. Deze vrachtlift voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen en regelgeving, zodat u met een gerust hart kunt werken.
 6. Eenvoudige Bediening:
  • Een intuïtieve bedieningsinterface maakt onze racklift gebruiksvriendelijk, zelfs voor personeel zonder uitgebreide training. Dit betekent snellere aanpassing en minder downtime.
 7. Duurzaam en Energie-efficiënt:
  • De energie-efficiënte werking van onze racklift draagt bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen, door het energieverbruik te minimaliseren terwijl de prestaties worden gemaximaliseerd. 

In een bedrijfsomgeving waar elke seconde telt, is het cruciaal om te investeren in betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen. 


onze Schaarlift voor goederen is ontworpen om de uitdagingen van het verticaal transporteren van goederen met gemak aan te gaan. 

Het combineert kracht, precisie en betrouwbaarheid om uw bedrijfsprocessen te versnellen en uw rendement op investering te maximaliseren.

 1. Sterke en Robuuste Bouw:
  • Onze Schaarlift is gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde engineering om een betrouwbare en duurzame oplossing te bieden voor uw verticale transportbehoeften.
 2. Op Maat Gemaakte Oplossingen:
  • Elk project heeft zijn unieke uitdagingen. onze schaarlift kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor uw bedrijfsbehoeften.
 3. Gebruiksvriendelijke Bediening:
  • Met een intuïtieve bedieningsinterface is onze schaarlift eenvoudig te bedienen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte werking, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
 4. Veiligheid als Prioriteit:
  • Veiligheid is een kernaspect van het ontwerp van onze Schaarlift. De lift voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen en -voorschriften, waardoor een veilige werkomgeving wordt gewaarborgd.
 5. Ruimtebesparend Ontwerp:
  • In ruimtes waar de vloeroppervlakte kostbaar is, biedt de compacte bouw van onze schaarlift een ruimte-efficiënte oplossing voor het verticaal transporteren van goederen.
 6. Energie-Efficiëntie:
  • Met een focus op duurzaamheid is onze schaarlift ontworpen voor een laag energieverbruik, wat helpt bij het verminderen van operationele kosten en het minimaliseren van uw ecologische voetafdruk.
 7. Onderhoudsgemak:
  • Onderhoud is eenvoudig en ongecompliceerd met onze schaarlift, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Onze goederenliften ookwel hefplateau of dumbwaiters genoemd, kunnen indien gewenst door ons snel geleverd worden zelfs als het gaat om maatwerk of in geval van een liftschacht of andere klant specifieke aanpassingen.

Omdat een bouwkundige tekening wordt gebruikt voor nieuwbouw of herontwerp van bestaande locaties, passen we naast andere zaken en veiligheids aspecten de juiste goederenlift toe, gelet op maatvoering, toepassing en beveiliging. Dit geldt uiteraard ook voor bestaande omstandigheden waarbij de goederenlift een vaste plaats heeft. De ruimte waar uiteindelijk naar verwachting de goederenlift zal komen, bepaalt de afmetingen van de schacht of goederenlift of het gebied dat vrij moet worden gehouden. Uiteraard kan het ook andersom, dat de goederenlift de ruimte bepaald, denk bijvoorbeeld wanneer het gebouw nog gebouwd moet worden. Met betrekking tot het welzijn van mensen en de goederenlift zijn houden we rekening met de richtlijnen volgens de Machinerichtlijn 2006/42 / EG en zullen onze goederenliften worden geleverd met een CE-certificaat en met de machine richtlijn certificering. Een liftkeuring is dus niet nodig.

Wat word verstaan onder een goederenlift


Onze goederenliften zijn bedoeld om op een  veilige manier goederen en of personen verticaal te transporteren. Individuen mogen niet op de standaard goederenliften, ze mogen alleen laden en lossen. Een uitzondering hiervoor is de goederenlift met personenbegeleiding (ook aangeduid als Personen / Goederenlift)

Er zijn verschillende soorten goederenliften: kleine productie liften, horecaliften, bandenliften, voedselliften, heftafels, vrijstaande goederenliften, goederenliften in een liftschacht met afgesloten deuren of hekwerk. En nog veel meer goederenliften, wij zullen u alle zorgen ontnemen en adviseren in elke stap van het proces.

De prijs van een goederenlift is afhankelijk van het type en de extra opties waar u voor kiest. Welk type het meest geschikt is voor uw toepassing bespreken we graag persoonlijk met u. Vervolgens brengen we een offerte voor u uit. Ter oriëntatie vindt u hieronder alvast een overzicht van de typen die wij aanbieden.


Wij bieden aan, de volgende type goederenliften.

 • Goederenlift type 1
 • Goederenlift type 2
 • Goederenlift type 3
 • Goederenliften voor goederen en personen vervoer
 • Klein goederenliften ookwel dumbwaiters of horeca liften genoemd
 • Goederenliften in een schacht

Goederenliften te koop bij Excellent Liften. Voor het eenvoudig en veilig verplaatsen van uw machines, voertuigen en goederen. Wilt u de goederenlift prijs opvragen, een afspraak maken of een vraag stellen? Dit kunt u doen via het contactformulier of door te bellen naar 0348 342 144.  

Goederenlift te koop voor verschillende sectoren en toepassingen

De goederenliften van Excellent Liften zijn toe te passen in verschillende branches. Zoals bijvoorbeeld de industriële sector, in fabrieken, maar ook in de commerciële sector kunnen ze worden toegepast. Bijvoorbeeld in magazijnen, bouwmarkten, supermarkten en warenhuizen. Wilt u advies over de mogelijkheden van een goederenlift in uw werkgebied? Ook daarvoor staan wij u geheel ter dienst.


Ook voor uw horecabedrijf heeft Excellent Liften een oplossing. Met een horecalift wordt uw werk minder fysiek belastend, sneller en veiliger. Klik hier voor meer informatie.


 Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte via het contactformulier of bel naar 0348 342 144.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

 • Type of soort lift
 • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
 • Gewenst formaat van de platform/vloer
 • Hefvermogen
 • Hefhoogte
 • Aantal stopplaatsen
 • Binnen of buiten
 • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
 • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555