Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

Onze fiets trapliften en fietsliften zijn speciale oplossingen die zijn aangepast aan de individuele installatie locatie - en zijn geschikt voor de fietsen van vandaag, waaronder elektrische fietsen, bakfietsen en fietsen met aanhanger enz.

Fiets traplift of fietslift?
Onze fiets trapliften en fietsliften zijn speciale producten die we aanpassen aan de individuele installatieplek, evenals aan de eisen die door de klant zijn gespecificeerd. Daarom vindt u geen product datasheet of een tabel met standaardafmetingen en technische gegevens, aangezien vrijwel alles op maat kan worden gemaakt. 

Of het nu volledig automatisch en toegankelijk voor iedereen moet zijn, semi- of volledig handmatig, als het alleen door de bewoners van het pand via een hoofdsleutel moet worden gebruikt. Of het nu volledig gesloten moet zijn als een liftoplossing, of open platform als een trapliftoplossing. Of het nu mensen en fietsen of alleen fietsen moet kunnen vervoeren.

Evenals hoe zwaar en groot de fietsen moeten zijn die het moet kunnen tillen. Onze fietslift en liften zijn echter standaard gemaakt van natuurlijk geanodiseerd aluminium, omdat dit duurzaam is en bestand is tegen het soms zware Deense klimaat. De lift kan echter worden aangepast met een dubbel gelamineerde glazen schacht en cabine, en zowel de lift als de lift kunnen in de gewenste kleur worden gepoedercoat.

Twijfelt u of u een traplift of een fietslift nodig heeft? Het installeren van een traplift is over het algemeen de goedkopere oplossing, waar een fietslift een hoger comfortniveau heeft en een grotere draagcapaciteit. In sommige gevallen hangt het echter af van wat de omgeving toelaat.

We hebben fietsliften en liften geïnstalleerd voor zowel het publiek als voor particuliere klanten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het horen van meer over welke oplossingen we kunnen bieden voor het vervoeren van fietsen, neem dan contact met ons op of gebruik het contactformulier en we nemen binnen 48 uur contact met u op.

We zijn altijd beschikbaar voor vrijblijvende begeleiding op de markt, onze producten, montage en meer. En indien relevant, kunnen we een mogelijke inspectie van de installatielocatie overeenkomen, zodat we u kunnen adviseren over de best mogelijke oplossing.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

  • Type of soort lift
  • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
  • Gewenst formaat van de platform/vloer
  • Hefvermogen
  • Hefhoogte
  • Aantal stopplaatsen
  • Binnen of buiten
  • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
  • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555