Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

Veilige en Efficiënte Goederenliften voor Personenvervoer door Excellent Liften B.V.

In de wereld van verticaal transport is flexibiliteit een cruciaal aspect. Bedrijven en faciliteiten hebben soms behoefte aan liften die zowel goederen als personen kunnen vervoeren. Excellent Liften B.V. biedt de oplossing: goederenliften die geschikt zijn voor het veilig en efficiënt vervoeren van zowel goederen als personen.

De Voordelen van Multifunctionele Goederenliften

Multifunctionele goederenliften die geschikt zijn voor personenvervoer bieden diverse voordelen voor bedrijven en faciliteiten met diverse behoeften.

1. Veilig Personenvervoer

Onze goederenliften zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen om het vervoer van personen veilig te maken. Denk aan noodstopsystemen, deursensoren en overbelastingsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers en bezoekers veilig kunnen worden vervoerd.

2. Efficiënt Ruimtegebruik

Het combineren van goederen- en personenvervoer in één lift maximaliseert de efficiëntie van uw faciliteit. Er is geen behoefte aan aparte liften voor goederen en personen, wat ruimte bespaart en kosten verlaagt.

3. Maatwerk voor Uw Bedrijf

Excellent Liften B.V. begrijpt dat elk bedrijf unieke eisen heeft. Onze multifunctionele goederenliften kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, inclusief laadvermogen, afmetingen en interieurafwerking.

4. Energiezuinig

Wij hechten veel waarde aan energie-efficiëntie. Onze liften zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, wat resulteert in lagere operationele kosten op lange termijn.

5. Conformiteit met Regelgeving

Onze liften voldoen aan strikte normen en regelgeving voor personenvervoer. U kunt erop vertrouwen dat uw lift voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Investeer in Veiligheid en Efficiëntie

Multifunctionele goederenliften geschikt voor personenvervoer van Excellent Liften B.V. bieden een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor uw verticale transportbehoeften. Met de nadruk op veiligheid, efficiëntie en maatwerk zijn deze liften een verstandige investering voor elk bedrijf dat streeft naar flexibiliteit en optimalisatie van transport.

Wilt u meer weten over hoe onze multifunctionele goederenliften uw bedrijf kunnen helpen? Neem vandaag nog contact op met Excellent Liften B.V. en ontdek de mogelijkheden om uw logistieke processen te verbeteren en uw ruimte optimaal te benutten, terwijl u zorgt voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Uw succes begint met veelzijdige en veilige verticale transportoplossingen, en wij staan klaar om u te ondersteunen.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

  • Type of soort lift
  • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
  • Gewenst formaat van de platform/vloer
  • Hefvermogen
  • Hefhoogte
  • Aantal stopplaatsen
  • Binnen of buiten
  • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
  • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555