Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

Trapliften voor Goederen: De Ultieme Oplossing voor Efficiënt en Veilig Goederenvervoer

Traplift Vrachtliften van Excellent Liften B.V.: Efficiëntie en Veiligheid in Goederenvervoer

In de hedendaagse industriële en commerciële omgevingen is het efficiënt en veilig verplaatsen van goederen van cruciaal belang.

Excellent Liften B.V. biedt met de traplift serie vrachtliften een innovatieve oplossing voor het overbruggen van verticale afstanden.

De traplift HC125, HC250 en HC500 zijn speciaal ontworpen om aan de diverse eisen van goederenvervoer te voldoen, zowel binnenshuis als buitenshuis.


 Op Maat Gemaakte Oplossingen:

 • De traplift serie van Excellent Liften B.V. biedt op maat gemaakte oplossingen die kunnen worden aangepast aan de unieke behoeften van elk project. Dit maakt deze liften uiterst flexibel en geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Robuuste en Duurzame Constructie:

 • Gebouwd met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid, bieden de traplift vrachtliften een robuuste constructie die is ontworpen om jarenlang betrouwbare service te bieden.


Technische Specificaties:

 • De trapliften zijn verkrijgbaar in drie modellen, elk met een andere gewichtscapaciteit: HC125 met een maximaal gewicht van 125 kg, HC250 met een maximaal gewicht van 250 kg en HC500 met een maximaal gewicht van 500 kg.
 • De snelheid van de liften is vastgesteld op 0,15 m/sec, wat een vlotte en efficiënte werking garandeert.
 • De platformafmetingen variëren per model, met opties zoals 400 x 600 mm / 600 x 600 mm voor HC125, 700 x 1100 mm / 800 x 800 mm voor HC250 en 800 x 1200 mm voor HC500, wat zorgt voor voldoende ruimte voor het veilig plaatsen en vervoeren van goederen.

Veiligheid en Eenvoudige Bediening:

 • Met een intuïtieve bediening en een veilige constructie zorgen de traplift voor een gebruiksvriendelijke en veilige bediening, waardoor het risico op ongevallen en verwondingen wordt geminimaliseerd.

Veelzijdige Toepassingen:

 • De trapliften zijn ideaal voor het transporteren van een breed scala aan goederen, waaronder afvalcontainers en pallets, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor diverse logistieke uitdagingen. 


Traplift voor Goederen

De traplift HC250 en traplift HC500 zijn speciaal ontworpen voor het vervoeren van goederen langs een trap. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenmontage en kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende trapvormen en -lengtes. De trapliften zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn CE-gecertificeerd. Ze hebben een maximale laadcapaciteit van respectievelijk 250 kg en 500 kg.


Goederenlift Kopen


Als u overweegt een goederenlift te kopen, is het belangrijk om te weten dat deze worden geleverd met een reeks veiligheidsfuncties, waaronder noodstoppen en sleuteloproepen. Ze zijn ook ontworpen voor eenvoudige bediening en onderhoud.


Traplift Kopen

Het kopen van een traplift is een investering in efficiëntie en veiligheid. De TrapLet liften zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke bediening en zijn ontworpen om eenvoudig te worden geïnstalleerd. Ze zijn ook voorzien van een veiligheidsstop en een sleuteloproepfunctie.


Goederenlift Prijs en Traplift Prijs

De prijs van een goederenlift of traplift kan variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de specificaties en extra functies. Excellent Liften biedt echter concurrerende prijzen en verschillende financieringsopties om aan uw behoeften te voldoen.


Conclusie


Of u nu op zoek bent naar een traplift voor goederen of overweegt een goederenlift te kopen, Excellent Liften heeft de perfecte oplossing voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie over goederenlift prijs en traplift prijs.

Installatie opties

Ontworpen voor zowel buiten- als binnen installaties, kunnen de trapliften worden gemonteerd aan een muur langs een trap of op kolommen als er geen ondersteunende muur beschikbaar is. 

 


Normen en Certificeringen:

Alle modellen voldoen aan de Machinerichtlijn 2006/42/EF, wat de veiligheid en kwaliteit van deze liften benadrukt.


De traplift vrachtliften van Excellent Liften B.V. zijn een investering in de toekomst van uw bedrijf, en bieden een betrouwbare, veilige en efficiënte oplossing voor uw verticale transportbehoeften. Neem vandaag nog contact op met Excellent Liften B.V. en ontdek hoe de traplift serie uw logistieke processen kan optimaliseren en de veiligheid op de werkplek kan verbeteren. 


Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

 • Type of soort lift
 • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
 • Gewenst formaat van de platform/vloer
 • Hefvermogen
 • Hefhoogte
 • Aantal stopplaatsen
 • Binnen of buiten
 • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
 • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555