Excellent Liften B.V. 

Bel ons: 0348-342144 

 Email ons: info@excellent-liften.nl

Excellent Liften

Betaalbaar kwaliteit, Onze prijs zal u verbazen!

Dubbele Horizontale Heftafel van Excellent Liften

Deze heftafel is speciaal geschikt voor als u een platform wilt met een groter oppervlakte en meer hef capaciteit tot wel 30.000 kg.

Door het plaatsen van de scharen naast elkaar kan elke oppervlakte gekregen worden die u maar wilt.          

Veiligheid

De hef tafels van Excellent Liften zijn de veiligste in zijn klasse!
De installatie beschikt over een slang breuk beveiliging, de hydrolische pomp heeft een overstort klep ter beveiliging van overbelasting.
Ook is er rond om het platform standaard een knel lijst aangebracht tegen knel gevaar.
Deze hef tafel voldoet aan de normen in overeenstemming met de din en 1570

Standaard uitvoering:

 • De heftafel voldoet aan de meest rescente norm en regel geving din en 1570
 • mechanische blokkering voor onderhouds werkzaamheden
 • Veiligeids lijst voorkomt knel gevaar
 • Alle onderdelen zoals scharen, wielen, assen, lagers, makkelijk uit te wisselen
 • Alle heftafels hebben slangbreuk beveiliging op de cilinders
 • De gehele heftafel is uitermate degelijk en werkt met de hoogste precisie
 • Smeernippels op alle draaiende delen
 • Hef tafel word geleverd met vast houd besturing

Details

De Excellent heftafels zijn gemaakt van uiterst duurzame kwaliteit, geschikt voor zeer intensief gebruik en zijn leverbaar in alle verschillende maten en uitvoeringen.

 • Heftafel leverbaar met enkele, dubbele, driedubbele en vierdubbele cilinder voor extra hef capaciteit!
 • Incl veiligheids lijst
 • Voetbediening met noodstop (indien gewenst)
 • Instelbare eindschakelaar
 • Drukknoppen met sleutel schakelaar
 • Kan uitgevoerd worden met 2 cilinders

Accesoires

Onze heftafels zijn aan te passen aan elke situatie en hebben een uitgebreide lijst met accesoires,

 • Laadklep als afrij beveiliging en als laad/los optie
 • Mechanische onderdelen zijn af te schermen met een metalen beschermhoes/gaas gordijn
 • De heftafel is bovendien te voorzien van een draaiplatform, rollenbaan, kantel of kogel plateau
 • Alle afmetingen zijn mogelijk
 • Voor meer informatie over alle beschikbare opties en accesoires, neem dan contact op.

Een hydraulische heftafel is een van de belangrijke objecten in een industrie of werkplaats. Het wordt gebruikt om zware goederen, machines en mensen van het ene naar het andere niveau te vervoeren. Omdat het werkt op het mechanisme van hydraulica, kan het zware lasten met het grootste gemak transporteren.
Specifiek gesproken over het industriële scenario is er een grote behoefte aan goede mechanismen die kunnen helpen zware machines, grondstoffen en andere lasten van de ene verdieping naar de andere te tillen. In een dergelijk geval is een hydraulische heftafel efficiënter in vergelijking met de andere typen liften.


* Hoe tilt een hydraulische heftafel effectief zware lasten op?
Een dergelijke lift werkt met behulp van een meervoudig aantal hydraulische cilinders die hydraulische vloeistoffen bevatten. Deze liften bestaan ​​in wezen uit een compartiment of een platform dat is bevestigd aan een vloeistofaangedreven zuiger die in een cilinder is gemonteerd. Deze cilinder wordt vervolgens verbonden met een hydraulisch systeem dat werkt op speciale vloeistoffen. Een dergelijke lift werkt op het principe van het onder druk zetten van een vloeistof en het gebruiken van deze druk om de lift omhoog of omlaag te duwen. Een schaarlift is ook een treffend voorbeeld van een hydraulische heftafel. U zult het vaak vinden op verschillende winkelvloeren en andere industriële sectoren.


* Wat zijn de toepassingen van een hydraulische lift?
Een plat oppervlak dat aan de bovenkant van de hydraulische lift is bevestigd, wordt in deze context de tafel genoemd. De tafel is meestal vervaardigd van fijn roestvrij staal, zodat deze stevig is en zware lasten kan dragen. Dit is een zeer vindingrijke machine en kan worden gebruikt voor toepassingen zoals voederen, verzamelen, uitlijnen, assembleren, hijsen en diverse andere productiegerelateerde bewerkingen. Bovendien kan een goed gefabriceerde hydraulische lift worden gebruikt om gewichten op te tillen die zo zwaar zijn als 50.000 lb.


* Wat zijn de voordelen van het gebruik van een hydraulische heftafel?
Wanneer het effectief en op de juiste plaatsen wordt gebruikt, kan het helpen kostbare tijd en energie te besparen. De werknemers op de werkvloer kunnen vervolgens hun energie gebruiken voor andere productieve doeleinden rond uw faciliteit. Het voorkomt ook vermoeidheid en verhoogt de veiligheidsniveaus in uw industrie of werkvloer. In industrieën moeten goederen en materialen voortdurend van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. Een schaarlift is het meest ideaal voor dergelijke terugkerende bewegingsvereisten. De hoogte van deze lift kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke vereisten.


Ten slotte is het ook raadzaam prijzen van verschillende fabrikanten te vergelijken om een ​​hydraulische heftafel te kiezen die kwaliteit biedt tegen de juiste prijs. Kijk ook uit voor een geschikte garantie- en garantieperiode, aangezien u uw hydraulische lift een aanzienlijke investering zou doen.