Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

De veiligste heftafels van de beste kwaliteit!

Enkelschaars heftafel

Enkelschaars heftafel

De veiligste heftafels die er zijn vind u alleen bij excellent liften. 
Zeer snelle levering is mogelijk.
Maar ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.
Voor elke situatie hebben wij een geschikte heftafel.

Dubbelschaars heftafel

Dubbelschaars heftafel

De veiligste heftafels die er zijn vind u alleen bij excellent liften. 
Zeer snelle levering is mogelijk.
Maar ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.
Voor elke situatie hebben wij een geschikte heftafel.

Laagbouwheftafel

Laagbouwheftafel

De veiligste heftafels die er zijn vind u alleen bij excellent liften. 
Zeer snelle levering is mogelijk.
Maar ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.
Voor elke situatie hebben wij een geschikte heftafel.

Mobiele heftafel

Mobiele heftafel

De veiligste heftafels die er zijn vind u alleen bij excellent liften. 
Zeer snelle levering is mogelijk.
Maar ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem.
Voor elke situatie hebben wij een geschikte heftafel.

Heftafel te koop bij Excellent Liften

Heftafel te koop. Een heftafel is een uitermate handig hulpmiddel voor monteurs, hoogwerkers en installateurs. Het kan namelijk als werkplatform of werkbank gebruikt worden. Wilt u een heftafel kopen en wilt u weten welk type het best op uw toepassing aansluit? Stel uw vraag via het contactformulier of bel naar 0348 342 144

Hydraulische heftafel kopen 

Voordat u een heftafel gaat kopen is het goed om u alvast te oriënteren. De heftafels van Excellent Liften zijn hydraulisch aangedreven en hebben hierdoor een zeer hoge vermogensdichtheid. Dat houdt in dat door middel van slechts een kleine aandrijving een groot hef effect plaatsvindt. De draagkracht reikt tot wel 50.000 kg en zelfs een hogere hefcapaciteit kan bereikt worden na het implementeren van meerdere cilinders.

Toepassingen van heftafels

Door hun veelzijdigheid en enorme krachtige aandrijving zijn onze heftafels inzetbaar voor verschillende toepassingen in allerlei soorten branches. Zo kunnen ze worden gebruikt als:

 • Verticale verplaatsing van machines en apparatuur.
 • Goederen- of autolift.
 • Palletheffer.
 • Loading Dock voor vrachtwagens.
 • Werktafel / werkbank voor monteurs en installateurs.
 • Reparatie van voertuigen.


Veiligheid

De heftafel oplossingen van Excellent Liften zijn de veiligste in zijn klasse!

De installatie beschikt over een slang breuk beveiliging, de hydrolische pomp heeft een overstort klep ter beveiliging van overbelasting.

Ook is er rond om het platform standaard een knel lijst aangebracht tegen knel gevaar.

Deze heftafel voldoet aan de normen in overeenstemming met de din en 1570.

Standaard uitvoering:

 • De heftafel voldoet aan de meest rescente norm en regel geving din en 1570.
 • mechanische blokkering voor onderhouds werkzaamheden.
 • Veiligeids lijst voorkomt knel gevaar.
 • Alle onderdelen zoals scharen, wielen, assen, lagers, makkelijk uit te wisselen.
 • Alle heftafels hebben slangbreuk beveiliging op de cilinders.
 • De gehele heftafel is uitermate degelijk en werkt met de hoogste precisie.
 • Smeernippels op alle draaiende delen.
 • Hef tafel word geleverd met vast houd besturing.

Details

De Excellent heftafel is gemaakt van uiterst duurzame kwaliteit

 • Heftafel leverbaar met enkele, dubbele, driedubbele en vierdubbele cilinder voor extra hef capaciteit!
 • Incl veiligheids lijst.
 • Voetbediening met noodstop (indien gewenst).
 • Instelbare eindschakelaar.
 • Drukknoppen met sleutel schakelaar.
 • Geschikt voor zeer intensief gebruik.
 • alle afmetingen zijn leverbaar.

Accesoires

Onze heftafels zijn aan te passen aan elke situatie en hebben een uitgebreide lijst met accesoires,

 • Laadklep als afrij beveiliging en als laad/los optie.
 • Mechanische onderdelen zijn af te schermen met een metalen beschermhoes/gaas gordijn.
 • De heftafel is bovendien te voorzien van een draaiplatform, rollenbaan, kantel of kogel plateau.
 • Alle afmetingen zijn mogelijk.
 • Ook leverbaar met hekwerk.
 • Voor meer informatie over alle beschikbare opties en accesoires, neem dan contact op.

Verschillende typen heftafels te koop

We bieden diverse typen heftafels aan die aansluiten op verschillende toepassingseisen.

 • Verticale schaarheftafel. Klik hier voor meer informatie.
 • Dubbele horizontale heftafel. Klik hier voor meer informatie.
 • Super lage heftafels. Klik hier voor meer informatie.
 • Laad en los heftafel. Klik hier voor meer informatie.

Het gebruik van zwaar materieel is een zware klus. Maar als u bent uitgerust met de juiste material handling-apparaten, kunt u hopen deze taak iets gemakkelijker te maken door tijd en moeite te besparen. Als het gaat om hijs- en hefhandelingen, voegt een hydraulische heftafel een immense waarde toe aan uw activiteiten. Deze heftafels zijn geschikt voor een aantal industriële toepassingen, zowel regulier als zwaar.

 

Het gebruik van liften, heftafels en goederen liften helpt om de werklast van uw werknemers te verminderen en zij kunnen zich met plezier bezighouden met andere productieve taken. Op dezelfde manier kan een heftafel ook worden gebruikt voor verschillende soorten hef- en plaatsingstaken die anders enorme inspanningen en tijd vergen.

 

Hieronder volgen enkele van de hoogtepunten van het gebruik van een hydraulische heftafel op uw locatie of locatie:    

* Een dergelijke heftafel biedt u een grote verscheidenheid aan draagvermogen. U kunt gewichten tillen van 500 tot 50.000 kg.  

  
* Ten tweede kunt u ze gebruiken voor een breed scala aan toepassingen, van tillen, verzamelen, voeren, uitlijnen, assembleren en andere belangrijke bewerkingen.    


* Als u extra zware gewichten hebt die moeten worden getild, kunt u kiezen voor heftafels met een capaciteit van maximaal 50.000 kg.    


* Voor operaties die extra mobiliteit vereisten, zijn er heftafels met wielen. Ze kunnen eenvoudig van de ene plaats naar de andere worden verplaatst.

   
* Door de vermoeidheid van werknemers te verminderen en de algehele efficiëntie op uw locatie of faciliteit te vergroten, kunt u een hoger niveau van veiligheid en productiviteit van werknemers verwachten.

 

Bovendien betekent het kiezen voor een hydraulische heftafel dat u minder tijd en geld in onderhoud hoeft te investeren. De zelf aangedreven modellen hebben verschillende opties, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past. Dus, om de veiligheid van uw personeel te waarborgen en om het algehele productiviteits- niveau op uw locatie of faciliteit te verhogen, kunt u investeren in een goederenlift of een heftafel. De hydraulische varianten in heftafels zijn de meest geprefereerde omdat ze ultra soepele hefhandelingen bieden.

 

Afhankelijk van het type material handling-eisen dat u heeft, zijn er ook verschillende keuzes beschikbaar. Al met al is een hydraulische heftafel een lange termijn investering die u helpt om op een efficiënte manier uw werkzaamheden uit te voeren. Een hydraulische heftafel wordt op grote schaal gebruikt voor werkzaamheden waarbij hijsen en heffen nodig is. Deze liften hebben de voorkeur omdat ze kosteneffectief, duurzaam en veilig zijn voor meerdere soorten hijswerkzaamheden.

 

Deze heftafels zijn de beste opties als u iets nodig hebt dat zowel robuust als veelzijdig is. Dit type heftafel wordt ook vaak een schaarlift genoemd. Deze heftafels zijn niet alleen perfect geschikt voor het heffen en verplaatsen van zware lasten, maar speelt ook een cruciale rol bij het verminderen van vermoeidheid van werknemers. Bovendien helpen dergelijke tabellen uw werkplek veiliger te maken, wat leidt tot een hogere productiviteit. U kunt deze liften gebruiken als passagiersliften en als serviceliften voor het verplaatsen van goederen, machines en grondstoffen.

 

De traditioneel gebruikte getunnelde lift is in dergelijke gevallen eenvoudigweg niet geschikt, waardoor het bijna noodzakelijk is dat industrieën vertrouwen op een hydraulische heftafel Hoe werkt een hydraulische heftafel? Zo'n heftafel werkt met behulp van hydraulische cilinders die helpen bij het omhoog brengen en laten zakken van machines en andere objecten. Ze zijn een meer ergonomische optie voor andere soorten liften. Omdat ze zijn gemaakt om zware ladingen te hanteren, kunt u ze ook met grote apparatuur gebruiken. En voor het geval u met zwaardere lasten moet werken, heeft u de mogelijkheid om een ​​op maat gemaakte lift van de door u gekozen fabrikant te krijgen. Enkele veelgebruikte typen hydraulische liften of schaarliften zijn dokliften, tafelliften, vorkheftrucks enz Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende toepassingen van dergelijke heftafels: Ze kunnen worden gebruikt om zware voorwerpen van een vrachtwagen te laden en te lossen.

 

Deze heftafels kunnen gemakkelijk omhoog en omlaag worden gebracht, zodat u ladingen kunt laden of lossen. Het is onnodig om te zeggen dat dit veel tijd en moeite bespaart. Bovendien zijn dergelijke heftafels ook bijzonder nuttig in laden en lossen. Dergelijke heftafels kunnen ook worden gebruikt om werknemers, technici en arbeiders in het werkgebied te verplaatsen. Deze situatie ontstaat meestal in het geval van bedradingswerkzaamheden die op een bepaalde hoogte moeten worden uitgevoerd. Heftafels bieden een veilig platform om het werk op een hoogte te kunnen uitvoeren. Een hydraulische heftafel is bijna onmisbaar in magazijnen waar veel laden en lossen over korte afstanden moet worden uitgevoerd. Heftafels met wielen zijn een ideale oplossing voor dergelijke taken. Dergelijke liften kunnen ook worden uitgerust met een walky-type aandrijving die een 180 graden besturing heeft voor het maken van scherpe bochten.

Het is een verstandige beslissing om bij Excellent Liften een heftafel te kopen. Door dit te doen, kunt u er zeker van zijn om gebruik te maken van een goed ontworpen product dat is gemaakt van hoogwaardige materialen. In dat geval hoeft u zich geen zorgen te maken over de onderhouds- en behandelingskosten van uw hydraulische heftafel.

 

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte via het contactformulier of bel naar 0348 342 144

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

 • Type of soort lift
 • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
 • Gewenst formaat van de platform/vloer
 • Hefvermogen
 • Hefhoogte
 • Aantal stopplaatsen
 • Binnen of buiten
 • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
 • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 104
6467 EE Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 

Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 104
6467 EE Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555