Ontdek de Uitgebreide Collectie van Verticale Transportoplossingen bij Excellent Liften

Inleiding:

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte verticale transportoplossingen? Zoek niet verder! Excellent Liften is uw one-stop-shop voor een breed scala aan liften, variërend van goederenliften, platformliften, trapliften tot heftafels. 

In dit artikel nemen we een diepe duik in de wereld van verticale transportoplossingen aangeboden door Excellent Liften, en belichten we hoe elk type lift kan voldoen aan uw specifieke behoeften. Daarnaast zullen we ook de prijsaspecten van elk type lift bespreken, om u een duidelijk beeld te geven van wat u kunt verwachten wanneer u besluit een lift te kopen bij Excellent Liften.

Goederenlift Kopen: Uw Toegangspoort tot Efficiënt Goederenvervoer

Een goederenlift kopen is een cruciale stap naar het verbeteren van de logistieke efficiëntie van uw bedrijf. Excellent Liften biedt een breed scala aan goederenliften, ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ruimtebesparende oplossing of een lift nodig hebt die zware ladingen aankan, er is iets voor iedereen. De goederenlift prijs bij Excellent Liften is competitief geprijsd, waardoor u verzekerd bent van waar voor uw geld.

 1. Goederenlift Type 1: Deze lift is ideaal voor kleinere ruimtes en biedt betrouwbaarheid en efficiëntie.
 2. Goederenlift Type 2: Met twee hefmasten is deze lift robuust en veelzijdig, perfect voor elke logistieke omgeving.
 3. Goederenlift Type 3: Voor kracht en betrouwbaarheid, biedt dit type lift uitzonderlijke stabiliteit en een hoge laadcapaciteit.
 4. Goederenlift Type 4: Speciaal ontworpen voor integratie in bestaande schachten met deuren voor verhoogde veiligheid en efficiëntie.
 5. Goederenlift Type 5: Een veelzijdige oplossing voor het verplaatsen van zowel goederen als personen.
 6. Goederenlift Type 6: Ideaal voor de horeca of dienstverlening, deze lift is ontworpen voor snelle en veilige transport van goederen en etenswaren​.


Platformlift Kopen: Overbrug Hoogteverschillen met Gemak

Een platformlift kopen bij Excellent Liften is een slimme keuze voor toegankelijkheid. Met verschillende modellen om uit te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat er een lift is die past bij uw behoeften. De platformlift prijs is een reflectie van de kwaliteit en de technische specificaties van het model dat u kiest.

In het assortiment van Excellent Liften vindt u diverse types platformliften, elk met hun eigen unieke kenmerken:

 1. SB200 platformlift: Ideaal voor wie toegankelijkheid en comfort belangrijk vindt, past naadloos in elk interieur.
 2. Robles Eleser platformlift: Biedt een naadloze integratie van comfort en stijl in uw woning, veilig en betrouwbaar verticaal transport voor zowel personen als goederen.
 3. ILS 05k platformlift: Een blend van functionaliteit en esthetiek, ontworpen voor betrouwbare en veilige verticale toegang.
 4. ILS 1k platformlift: Met een krachtig draagvermogen van 1000 kg en een strak Scandinavisch design, ideaal voor zorginstellingen en industriële ruimtes​. 

Traplift Kopen: Mobiliteit op zijn Best

Een traplift kopen kan een verademing zijn voor degenen die moeite hebben met het navigeren op trappen. De traplift prijs varieert afhankelijk van het model en de installatiekosten, maar met Excellent Liften bent u verzekerd van een betrouwbare en duurzame oplossing.

Heftafel Kopen: Til uw Productiviteit naar een Hoger Niveau

Een heftafel kopen is een slimme zet om de efficiëntie van uw werkplek te verbeteren. Of u nu kiest voor een standaard heftafel of een op maat gemaakte oplossing, de heftafel prijs bij Excellent Liften is een investering die loont.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

 • Type of soort lift
 • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
 • Gewenst formaat van de platform/vloer
 • Hefvermogen
 • Hefhoogte
 • Aantal stopplaatsen
 • Binnen of buiten
 • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
 • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EE Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 

Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555