Excellent Liften B.V. 

Bel ons: 0348-342144 

 Email ons: info@excellent-liften.nl

Excellent Liften

Betaalbaar kwaliteit, Onze prijs zal u verbazen!

Platformlift voor mobiliteit en vrijheid

Wanneer mensen fysiek niet in staat zijn om trap te lopen, mag dit natuurlijk geen belemmering vormen voor de mobiliteit en vrijheid. Dan bieden platformliften een goede uitkomst. Deze overbruggen gemakkelijk en comfortabel hoogteverschillen en etages.

 

Advies over platformliften van Excellent Liften? Vul het contactformulier in of bel naar 0348 342 144.

Een platformlift voor behoud van mobiliteit en wooncomfort

Het is toch een fijne gedachte om nog lang te kunnen genieten van het comfort en de vertrouwdheid van uw eigen huis? Langer thuis blijven wonen wordt ook steeds meer gestimuleerd door gemeenten en overheid. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Wanneer de gezondheid van de bewoners achteruit gaat, of zij fysiek niet meer in staat zijn om zich vrij te verplaatsen in huis, dan neemt de onafhankelijkheid en zelfstandigheid flink af.

Zo lang mogelijk van eigen woning genieten door een platformlift

Maar wat als een huis helemaal aan te passen is aan de bewoner? Als er geen belemmeringen in de woning zijn en er hulpmiddelen worden aangebracht die ervoor zorgen dat het woon- en leefcomfort aanzienlijk verbetert. Een grote belemmering voor mindervalide of minder mobiele bewoners is vaak de trap. Niet alleen wordt het steeds lastiger en zwaarder, de trap beklimmen kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Een ongeluk is zo gebeurd en een val van de trap kan ernstige gevolgen hebben. Een platformlift kan dan bijvoorbeeld een goede uitkomst bieden. Deze is gemakkelijk te plaatsen, zelfs in woningen met beperkte ruimte.

Een platformlift in uw winkel of pand geeft mensen meer vrijheid

Voor mensen die mindervalide of -mobiel zijn geeft het veel leefgenot wanneer zij een stuk onafhankelijkheid en zelfstandigheid kunnen behouden. Iemand die persoonlijk niet met een fysieke belemmering te maken heeft, ziet vaak niet de obstakels waar deze mensen mee te maken krijgen. Winkelen, boodschappen doen of uit eten gaan is vaak niet zo vanzelfsprekend. Zo is een trap één van de grootste obstakels. Wilt u dat ook deze mensen zich gemakkelijk naar een andere verdieping kunnen begeven in uw winkel, restaurant, wooncomplex of publieke ruimte? Dan is de platformlift een perfecte oplossing.  

De voordelen van een platformlift van Excellent Liften

De platformliften van Excellent Liften zijn uitermate geschikt voor in woningen met meerdere verdiepingen, (kleinschalige) appartementencomplexen, winkels, kantoorpanden, openbare ruimtes, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer. Wat de platformlift zo geschikt maakt?

 

  • Compact, ruimtegebrek is vrijwel nooit een probleem.
  • Comfortabele bediening en verplaatsing.
  • Rolstoel, rollator, krukken en andere hulpmiddelen gemakkelijk mee te vervoeren.
  • Modern design, waardoor de lift niet misstaat in uw interieur.
  • heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig.
  • Zelfdragende liftschacht.

Platformlift SB200

Laag energiegebruik en duurzaam in onderhoud. Licht materiaal en in iedere gewenste kleur. Eenvoudige bediening met duidelijke verlichte knoppen. Verschillende voedingsbronnen mogelijk. Uitermate geschikt voor gebruik in bibliotheken, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, luchthavens, stations. Meer informatie over de Platformlift SB200.

Platformlift Elfo

Gemakkelijk aan te passen aan beschikbare ruimte. Liftput van slechts 13 cm nodig. Volautomatische schuifdeuren, hierdoor functioneert hij als een conventionele lift. Leverbaar in RVS, aluminium, metaal, gepoedercoat. Hydraulische aandrijving en stroomvoorziening van 230Kv / 380Kv. Volwaardige platformlift voor woning, winkel of kantoorpand.

Meer informatie over de Platformlift Elfo.

Platformlift Upper

Zonder cabine, voor vervoer van personen en goederen. Hydraulische lift met lage schachtkop van slechts 13 cm op de bovenste etage. Daarom is hij te installeren op plaatsen waar ruimtegebrek of een gebrek aan hoogte van toepassing is. Een uitermate geschikte platformlift voor woningen. Installatie zonder aanpassingen aan het gebouw.

Meer informatie over de platformlift Upper.


Excellent Liften denkt met u mee over oplossingen voor het vergroten van de mobiliteit en bewegingsvrijheid van u als bewoner van uw woning. Of die van de bezoekers aan uw winkel, kantoor, school of openbare ruimtes. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte via ons contactformulier of bel naar 0348 342 144.