Excellent Liften B.V. 

Bel ons: 0348-342144 

 Email ons: info@excellent-liften.nl

Excellent Liften

Betaalbaar kwaliteit, Onze prijs zal u verbazen!

Platform Lift Elfo

Deze revolutionaire lift maakt het mogelijk om ook bijvoorbeeld in uw woonhuis kantoor of winkelpand een volwaardige cabine lift te plaatsen.                                                                             

Bij deze lift hoeft er niet langer gekeken te worden naar maatvoering, want deze lift past zich volledig aan de ruimte of schacht die u ter beschikking heeft!

De cabine maten kunnen volledig aangepast worden naar uw wens zonder extra kosten!

Deze platform lift met cabine is uitstekend geschikt voor vervoer van personen en goederen (in overeenstemming met de norm 13/89 voor het verwijderen van bouwkundige barrières.)

De Elfo is een volledig op klanten gericht product, het past zich aan elke vorm van lift schacht en kan in alle soorten gebouwen worden geïnstalleerd,

of het nu in de binnen- of buiten is. De Elfo platform lift heeft een put diepte van slechts 13 cm, Hierdoor hoeft u dus niet veel geld uit te geven voor het maken van een schacht put

ELFO kan worden geleverd met een lift schacht van metaal, gepoedercoat, RVS en alluminium, en kan dus zowel binnen als buiten geplaatst worden.

De grote flexibiliteit en design opties maakt de Elfo een echt interieur object, deze eigenschappen maken het de ideale oplossing voor huishoudelijke installaties,

kantoren, commerciële gebouwen etc.

De Elfo kan worden geleverd met cabine met vol automatische schuifdeuren, hierbij is de lift wel volledig automatisch, dan is deze lift net als elke andere personen lift!

De Elfo kan ook worden geleverd zonder automatische schuifdeuren, hiermee krijg je dus een vasthoud besturing die onder de machine richtlijn valt.

 

  • Capaciteit: 300/500/750/1200
  • Stroom verbruik: [Kw]: 1,5 (300Kg)
  • Min put diepte: 130/200 mm
  • Stroom voorziening: 230v/380v
  • Max Hoogte: 18 meter
  • aandrijf systeem: Hydraulisch
  • Snelheid: 0,15 m/s
  • Schacht: Bouwkundig of zelfdragende schacht