Excellent Liften B.V. 

Bel ons: 0348-342144 

 Email ons: info@excellent-liften.nl

Excellent Liften

Betaalbaar kwaliteit, Onze prijs zal u verbazen!

Platform lift Upper

Platform Lift zonder cabine voor het vervoer van personen en goederen volgens de norm 13/89 voor het verwijderen van bouwkundige barrières.

Deze hydrolische lift is helemaal uniek in zijn soort! De upper is te installeren in zeer beperkte ruimte vanwege de "lage schacht kop" van slechts 1300mm op de bovenste stopplaats.

Waardoor deze geinstalleerd kan worden zelfs als de ruimte minimaal is!

Met de lift naar de zolder hoeft niet langer een probleem te zijn!

De aandrijvings onderdelen (geleidingen, cilinder, etc.) bevind zich aan één zeide van het platform, niet zichtbaar voor het oog omdat ze verborgen zijn achter de platen van de schacht.

Deze lift kenmerkt zich door uitermate geschikt te zijn voor de minder valide personen

In plaats van een schacht van metselwerk of beton kunt u deze lift ook bestellen met ze'n eigen lift schacht van staal, rvs of alluminium. Deze lift kan zowel binnen of buiten het gebouw geplaatst worden zonder extra aanpassingen aan het gebouw!

De hydraulische platformlift Upper is uniek in zijn soort. Niet alleen vanwege de uitstekend basisfunctionaliteiten die u van een platformlift mag verwachten, maar zeker ook heeft de Upper de unieke eigenschap dat deze geleverd kan worden met een zogenaamde lage schachtkop.

De Upper kan uitgevoerd worden met een hoogte van slechts 1300 mm op de bovenste stopplaats. Dit geeft natuurlijk een groot voordeel bij een beperkt beschikbare ruimte op de bovenste stopplaats, maar kan daarnaast ook van belang zijn voor het design van het gebouw.