Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

Platformliften van de beste kwaliteit! Onze prijs zal u verbazen!

Sb200 platformlift

De Barduva SB200 is de ideale platformlift voor wie toegankelijkheid en comfort hoog in het vaandel heeft. Deze lift combineert naadloos met elk interieur en zorgt voor moeiteloze verplaatsing tussen verdiepingen. Met de SB200 platformlift, kiest u voor betrouwbaarheid en een stijlvolle oplossing voor toegankelijkheidsuitdagingen in elk gebouw.

Robles Eleser Homelift

Eleser homelift brengt een naadloze integratie van comfort en stijl in uw woning. Als een toonaangevende platformlift, garandeert het veilige en betrouwbare verticale transport voor zowel personen als goederen. Kies voor de hoogwaardige afwerking en innovatieve technologie van de Robles Eleser platformlift, en ervaar een zorgeloze mobiliteit tussen verdiepingen.

Platformlift goederenlift

De ILS 05k platformlift

Ontdek de ILS 05K en 1k van ILS, de platformlift die een naadloze blend van functionaliteit en esthetiek biedt. Deze platformlift is ontworpen om u een betrouwbare en veilige verticale toegang te bieden, terwijl het uw ruimte een moderne touch geeft. Kies voor de ILS 05K platformlift en ervaar een moeiteloze mobiliteit met stijl.

1000 kg platformlift

De ILS 1k platformlift

De ILS 1K, met een krachtig draagvermogen van 1000 kg en een strak Scandinavisch design, biedt ultieme flexibiliteit voor elke omgeving. Deze robuuste platformlift, ideaal voor zorginstellingen en industriële ruimtes, combineert innovatieve oplossingen met esthetische elegantie, voor veilig en stijlvol verticaal transport.

De Voordelen van het Installeren van een Platformlift door Excellent Liften BV

Platformliften zijn een innovatieve oplossing die de mobiliteit en toegankelijkheid in gebouwen aanzienlijk verbeteren. Als u overweegt om een platformlift te installeren, is Excellent Liften BV de partner bij uitstek om dit te realiseren. In dit artikel bespreken we de voordelen van het kiezen voor een platformlift van Excellent Liften BV voor uw project.

1. Toegankelijkheid voor Iedereen

Een van de meest opvallende voordelen van platformliften is de verbeterde toegankelijkheid die ze bieden. Deze liften zijn ontworpen om mensen met beperkte mobiliteit, rolstoelgebruikers en anderen met gemak toegang te geven tot verschillende niveaus van een gebouw. Dit resulteert in een inclusieve omgeving waar iedereen zonder obstakels kan bewegen.

2. Ruimtebesparing

Platformliften van Excellent Liften BV zijn compact en vereisen minimale ruimte. Dit is vooral handig in situaties waar ruimte schaars is. De liften kunnen discreet worden geïntegreerd in uw gebouw zonder dat dit ten koste gaat van kostbare vloeroppervlakte.

3. Veiligheid staat voorop

Excellent Liften BV hecht de hoogste prioriteit aan veiligheid. Onze platformliften zijn voorzien van geavanceerde veiligheidskenmerken, waaronder:

 • Veiligheidssensoren die obstakels detecteren en onmiddellijk stoppen om letsel te voorkomen.
 • Noodstopsystemen voor onmiddellijke stilstand in noodsituaties.
 • Betrouwbare vergrendelingsmechanismen om ervoor te zorgen dat de lift stevig op zijn plaats blijft.

4. Aanpasbaarheid en Maatwerk

Excellent Liften BV begrijpt dat elk project uniek is. Daarom bieden we aanpasbare platformliften die aan uw specifieke behoeften kunnen worden aangepast. Of u nu een lift nodig heeft voor een klein gebouw of een grotere installatie voor een commercieel project, we hebben oplossingen die aan uw eisen voldoen.

5. Duurzaamheid en Efficiëntie

Onze platformliften zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Ze maken gebruik van energiezuinige technologieën en materialen die de impact op het milieu minimaliseren. Dit maakt niet alleen uw gebouw milieuvriendelijker, maar helpt ook uw operationele kosten te verlagen.

6. Verbeterde Waarde van het Gebouw

Het installeren van een platformlift van Excellent Liften BV kan de waarde van uw gebouw verhogen. Het biedt potentiële kopers of huurders de geruststelling dat uw eigendom toegankelijk is voor iedereen, wat een aantrekkelijke eigenschap is in de vastgoedmarkt.

7. Voldoen aan Wettelijke Eisen

Veel landen hebben wettelijke vereisten voor toegankelijkheid in openbare en commerciële gebouwen. Door een platformlift te installeren die aan deze normen voldoet, zorgt u ervoor dat uw gebouw in overeenstemming is met de wet en voorkomt u juridische complicaties.

8. Uitstekende Klantenservice

Excellent Liften BV staat bekend om zijn uitstekende klantenservice. Ons team van experts begeleidt u door het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat uw platformlift perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Conclusie

Het installeren van een platformlift door Excellent Liften BV biedt tal van voordelen, van verbeterde toegankelijkheid en ruimtebesparing tot topklasse veiligheid en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw toegankelijkheidsdoelen te realiseren, kies dan voor Excellent Liften BV. U zult profiteren van hoogwaardige liften en ongeëvenaarde klantenservice. Maak vandaag nog de stap naar een inclusievere en toegankelijkere omgeving met Excellent Liften BV.


Soorten platformliften

Excellent Liften biedt u een ruime keus aan diverse typen platformliften en extra opties ter uitbreiding. 

Platformlift prijzen, wat kost een platformlift?

Platformlift prijzen variëren omdat er verschillende types te verkrijgen zijn die ook nog eens compleet gemaakt kunnen worden met extra opties. Wilt u de exacte platformlift prijzen opvragen bij Excellent Liften? Vul het contactformulier in of bel naar 0348 342 144. We voorzien u dan van een scherpe offerte.


Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

 • Type of soort lift
 • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
 • Gewenst formaat van de platform/vloer
 • Hefvermogen
 • Hefhoogte
 • Aantal stopplaatsen
 • Binnen of buiten
 • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
 • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555