Excellent Liften B.V. 

Bel ons: 0348-342144 

 Email ons: info@excellent-liften.nl

Excellent Liften

Betaalbaar kwaliteit, Onze prijs zal u verbazen!

Rolstoellift voor meer bewegingsvrijheid

Als u in een rolstoel zit komt u vast regelmatig obstakels tegen die de doorgang of opgang belemmeren. Een trap of verhoging in de vloer bijvoorbeeld. Ook in huis ervaart u de trap wellicht als een obstakel om u vrij naar de andere verdiepingen in uw huis te kunnen bewegen. Een rolstoellift geeft u uw mobiliteit in huis terug en dit zorgt voor meer woongenot.

 

Meer weten over rolstoelliften van Excellent Liften? Vul het contactformulier in of bel naar 0348 342 144.

In uw eigen huis blijven wonen met een rolstoellift

Wanneer u in een rolstoel belandt is verhuizen naar een gelijkvloerse woning een optie. Maar misschien is dit voor u geen mogelijkheid of wilt u uw eigen vertrouwde huis nog niet verlaten. Ook vanuit de overheid wordt langer thuis blijven wonen gestimuleerd. Medische zorg aan huis en huishoudelijke hulp worden aangeboden. Maar ook aanpassingen aan uw woning zijn noodzakelijk.

 

Voorbeelden van aanpassingen zijn:

 

  • Verbreding van deuropeningen.
  • Verwijderen van drempels
  • Vergroten of aanpassen van toilet- en/of badkamer.
  • Plaatsen van sensoren voor verlichting.
  • Opbergruimte op 'grijp niveau'.
  • Plaatsen van beugels voor houvast
  • Plaatsen van een rolstoellift

 

Een rolstoellift van Excellent Liften

De open rolstoelliften van Excellent Liften zijn een goed alternatief voor een gesloten platformlift. Omdat de rolstoellift een open constructie betreft geeft deze een ruimtelijker gevoel in uw woning. Zeker wanneer u weinig ruimte hebt voor het plaatsen van een lift is dit een goede oplossing. Excellent Liften komt bij u aan huis en geeft u advies over de meest geschikte locatie van de lift en welk type het best bij u past. Vervolgens bieden we u een vrijblijvende scherpe offerte aan. Indien u akkoord gaat maken we een afspraak voor de montage, die we vakkundig voor u uitvoeren.

Een rolstoellift voor zakelijk gebruik of in publieke ruimtes

Ook in openbare ruimtes zoals bibliotheken, musea, scholen kan het door een niveauverschil in de vloer noodzakelijk zijn om een rolstoellift te laten installeren.

Bijvoorbeeld in winkels komt het voor dat er een ‘split level’ constructie aanwezig is. Wanneer de niveaus alleen verbonden worden door middel van een trap, is het voor een rolstoelgebruiker onmogelijk om dit deel van de winkel te betreden. Ook dan kan een rolstoellift van pas komen.

Rolstoellift RB150

Open platform lift met interne of externe verticale beweging tot 3 meter. Geen liftput nodig. Modern lichtgewicht ontwerp (RVS constructie is optioneel). Veilig en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig te installeren en onderhouden. Betaalbare kwaliteit.

Meer informatie over de Rolstoellift RB150.

Traplift Stepper

Verplaatst u comfortabel en soepel. Stil, hydraulisch systeem. Veilig in het gebruik en bij stroomuitval is de werking gewaarborgd. Automatisch in- en uitklapbaar. Gemakkelijk schoon te houden. Energiezuinig met 24V accu. De rolstoellift weegt 225 kg en past zich perfect aan iedere trap aan. Zelfs een trap met bocht of een buitentrap zijn geen probleem.

Meer informatie over de Traplift Stepper.


Excellent Liften denkt met u mee over oplossingen voor het vergroten van de mobiliteit en bewegingsvrijheid van u als bewoner van uw woning. Of die van de bezoekers aan uw winkel, kantoor, school of openbare ruimtes. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte via ons contactformulier of bel naar 0348 342 144.