Snelle levering in Nederland, België en Duitsland          

Liftkeuring is niet verplicht


24/7 Service

Tel nr: 0348-342144

De Beste Keuze: Traplift Kopen Vergelijking op Basis van Traplift Prijs en Functionaliteiten

In de wereld van mobiliteitsoplossingen is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen voor uw traplift. Bij het vergelijken van de traplift prijs en functionaliteiten, onderscheidt Excellent Liften B.V. zich door haar hoogwaardige aanbod. Het kiezen van de juiste traplift kan een uitdaging zijn, maar met de juiste informatie wordt deze keuze een stuk eenvoudiger.

Bij het overwegen van een traplift kopen, is het cruciaal om te letten op de prijs, de installatieopties en de gebruiksvriendelijkheid. Excellent Liften B.V. biedt een scala aan trapliften aan die zowel binnen als buiten geïnstalleerd kunnen worden. Met een focus op veiligheid, gebruiksgemak en comfort, voldoen onze trapliften aan de behoeften van gebruikers met een verminderde mobiliteit, en zorgen ze voor een veilige en efficiënte verplaatsing tussen de verdiepingen van uw woning of bedrijfspand.

Maak een geïnformeerde beslissing en vergelijk de traplift prijs en functionaliteiten van Excellent Liften B.V. met andere aanbieders in de markt. U zult ontdekken dat kwaliteit en betrouwbaarheid de hoekstenen zijn van onze dienstverlening, wat ons de voorkeursleverancier maakt voor vele tevreden klanten.

Traplift voor personen

Onze traplift die is ontworpen voor mensen en rolstoelgebruikers. De serie bestaat uit twee modellen met verschillende hefvermogens: HC250P en HC300P (Excellent Liften B.V. (max kg per lift) Persoon). Deze producten zijn geschikt voor zowel interne als externe installatie. 

Standaard worden de producten handmatig bediend met een drukknop, maar het is ook mogelijk om ze volledig geautomatiseerd te selecteren, met een automatisch op- en neerklapbaar platform en platformbomen. Het is echter om veiligheidsredenen niet wettelijk toegestaan om automatische liftbediening te hebben.

Deze traplift heeft veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en comfort als hoogste prioriteit, aangezien deze wordt gebruikt door mensen met zeer beperkte mobiliteit. 

De traplift voor personen kan 2 personen tegelijk tillen en is voornamelijk geschikt voor zwakke lopers en rolstoelgebruikers, maar we zien ook dat ze in veel openbare plaatsen worden gebruikt door verschillende goederen- en vrachtkoeriers, die de lift ook kunnen gebruiken. 

Men kan altijd trapliften gebruiken vanaf het hoogste gemeenschappelijke niveau en naar beneden. Dus een traplift voor personen kan worden gebruikt voor veilig transport van mensen en goederen, terwijl een vrachttraplift alleen voor goederen kan worden gebruikt en niet voor personen.

Specificaties van de werking van de traplift
De traplift is een zeer robuuste en betrouwbare lift. De lift heeft een eenvoudige constructie met een inklapbaar platform waarop u gemakkelijk en efficiënt kunt worden vervoerd op of neer de trap, als u een zwakke loper of rolstoelgebruiker bent. 


De bediening is eenvoudig en de lift kan worden gebruikt door iedereen door op de knop te drukken of de joystick te gebruiken. Het platform is uitgerust met voor- en achterste veiligheidsbomen als veiligheidsmaatregel; de lift kan niet werken tenzij beide bomen omlaag zijn. De dichtstbijzijnde boom bij het bestemmingsniveau beweegt omhoog wanneer de gebruiker instapt of uitstapt. Ramps zorgen voor een soepele overgang tussen niveaus en het hefplatform.

Trapliften voor binnen- en buitengebruik
Deze lift is geschikt voor zowel buitengebruik als binnengebruik. De traplift outdoor vereist geen extra weerbescherming en wordt geleverd in een warm verzinkt ontwerp. Traplift indoor wordt standaard geleverd in witte poedercoating, maar kan eenvoudig worden aangepast in andere kleuren naar wens om bij de omgeving te passen. De traplift voor personen is ontworpen voor wandmontage langs een trap en kan worden aangepast aan elk type trap. Het kan worden geïnstalleerd in een trap met alternatieve montage aan de muur en kolommen zoals te zien is in afbeelding 2 hieronder. Als er geen ondersteunende muur naast de trap is, kan de lift worden gemonteerd op kolommen die wij ook leveren.

Prijs van een traplift voor personen
De prijs van de Excellent Liften B.V. traplift voor personen is afhankelijk van de lengte van de trap waar deze moet worden geïnstalleerd, of draagende kolommen moeten worden geïnstalleerd en of deze volledig automatisch of handmatig moet zijn. Er zijn veel goedkope handicapliften op de markt, Excellent Liften B.V. kan die prijs niet evenaren, omdat we niet toegeven aan kwaliteit. 

 We geloven dat onze producten hun prijs waard zijn vanwege hun bewezen lange levensduur, wat het voor u een goede investering maakt. Vooral onze buitensystemen gaan lang mee en zijn geschikt voor het Scandinavische klimaat. Daarom is onze traplift-serie bijzonder geschikt voor zowel particuliere als openbare plaatsen zoals scholen, bioscopen, musea, bibliotheken en vastgoedcomplexen met veel verschillende gebruikers en veelvuldig gebruik.


Met bijna 5.000 geïnstalleerde systemen in Denemarken hebben we een brede ervaring en op maat gemaakte oplossingen, dus neem contact met ons op als u denkt dat u niet heeft gevonden wat u zoekt. 


Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Hier onder kunt u een offerte aanvragen

De volgende informatie hebben we van u nodig

  • Type of soort lift
  • Ruimte lxb dat u ter beschikking heeft
  • Gewenst formaat van de platform/vloer
  • Hefvermogen
  • Hefhoogte
  • Aantal stopplaatsen
  • Binnen of buiten
  • Deur opening van de lift links of rechts scharnierend.
  • Eventueel extra wensen zoals RAL kleur of andere opties zoals hekwerk.


Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Contactgegevens

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555 


Post adres

Excellent Liften B.V.
Schaesbergerstraat 87
6467 EB Kerkrade

Tel nr: 0348-342144
[email protected]
KvK-nummer  69255555